parallax background

Het verhaal

 

Glanerbrug, een maatschappelijk dorp. Een dorp waar we allemaal letten op elkaar! En laat dat nu de bron van inspiratie zijn voor dit biertje! Samen proosten op het stelletje "dorpsgekken" dat wij zijn! Wanneer er een feestje is dan drinken we graag een borreltje met elkaar en proosten we op de mooie dingen in ons leven. Maar drinken we dit biertje, dan beseffen we pas dat we met samenwerken nog veel meer mooie dingen kunnen bereikken met elkaar. De opbrengst van dit project blijft daarom ook in ons mooie dorp, en wel naar de jeugd. Want de jeugd is de toekomst en dus vinden wij dat zij ook mogelijkheden moeten kunnen creƫren om zich positief te kunnen ontwikkelen! Noaberschap; het lijkt zo gewoon, maar wij doen het gewoon. Proost, op ons mooie Glanerbrug en haar inwoners!


Vroeger waj immers ook wa met de fles groot gebracht.

Noabers

Joffrey en Wouter van de supportersvereniging, Henk Jan Nijhuis vam onze lokale slijter en inwoner, maar vooral bierkenner Jos Oostendorp zijn gaan zitten om te kijken en te proeven wat wij nu een lekker bier vinden. .

 

En toen..

Er is vervolgens een bier-proef-avond geweest in de slijterij van Henk Jan Nijhuis. Op deze avond zijn er diverse bieren geproeft. Wat is lekker, en misschien nog wel belangrijker wat niet. Het moest een fris maar niet te fris biertje worden. Een bier dat lekker wegdrinkt maar geen gooibier moet zijn. (sowieso zonde van je bier) Nog nooit geweten dat er zoveel keus is, zoveel smaken, zoveel manieren om een bier samen te stellen. Uiteindelijk zijn we met onze keuze van een aantal bieren naar de brouwerij gegaan.

Met die bieren heeft de brouwer uiteindelijk getracht, en na onze mening een lekker biertje gebrouwen. Dus met onze smaak en de kennis van de bierbrouwer hebben we geprobeerd dit allemaal samen te voegen tot een fantastisch eigen Glanerbrugs bier. Wij zijn enthousiast en kunnen niet wachten De Glanerbrugger met julie te delen.

 

Het is gelukt

Wij zijn super trots dat we met eigen inwoners van Glanerbrug, de lokale slijter, een Noaber die het logo heeft ontworpen en gezorgt heeft dat we alles op goede kwaliteit konden aanleveren bij de drukkers, en iedereen die ons verder heeft geholpen tot dit resultaat zijn gekomen. Het heeft veel tijd gekost, veel energie gekost maar het levert zoveel meer energie op na dit resultaat.

Wij hopen dat jullie het bier net zo lekker vinden als ons en dat we met de feestdagen kunnen zeggen; Kiek die Glanerbrugger dan met De Glanerbrugger zit'n. En kiek 'm eens geniet'n! Mochten er vragen zijn, wil je ons bier afnemen of meer informatie willen hebben? Stuur dan een e-mail naar vragen@sv-glanerbrug.nl